mandag den 5. september 2016

ENDELIG!

For et par uger siden, fik vi ENDELIG skrevet under på aftalen med tømrerfirmaet. Aftalen har været mundtlig længe, men det var bare en virkelig rar følelse alligevel. Jeg tænkte bare YES, så er de igang imorgen. Men der skulle selvfølgelig alle mulige møder til med underleverandører før de kunne starte. Så endnu engang virkede det så langt ude i fremtiden.
Men i torsdags, da vi var ude at gå en tur i ulvetimen, gik vi en tur forbi huset som vi ofte gør, da børnene elsker at løbe og gå på opdagelse i have. Og så var de simpelthen gået igang. Have og indkørsel var fuld af containere, al beplantning som skulle væk for at de kunne komme til var ryddet, huset var åbnet og de sidste vægge som vi ikke selv har kunne fjerne, var væk. Så fantastisk en følelse, som vi har ventet på i 8 måneder!!
Fra starten var det jo slet ikke meningen at vi skulle lave noget selv, men for at spare tid(og penge) pga manglende tømrer, stod vi jo selv for nedrivningen og synes det har været fedt at være en del af projektet. Hårdt, men godt! Men når man så ser hvor hurtigt det går når de kommer med alle de rigtige maskiner og værktøj, så kan man godt blive lidt modløs!!:-)
Men ski´vær med det, de er igang!


Nu er næste step valgt af vinduer og døre. Det lyder nok simpelt, men selvfølgelig er det ikke det... To be continued ;-)

-Pernille


Ingen kommentarer:

Send en kommentar